תיאור
השובר משמש למדידת תכולת הסוכר במיץ הענבים הגולמי, ואז ניתן לדעת את תכולת האלכוהול ביין (העשוי ממיץ ענבים) מהסולם, וניתן לתסוס את מיץ הענבים (לפי נפח) על ידי מדידת תכולת האלכוהול. טווח-בריקס: 0-40%, אלכוהול: 0-25% קל לשימוש-Put 2, 3 טיפות של המדגם על הפריזמה העיקרית, לסגור את הצלחת ולקרוא את ערך Brix דרך חלון התצפית. כיול-השתמש 20 C מים עבור כיול אפס, פיצוי טמפרטורה אוטומטית 0-30C (ATC) אריזה-שבירה, תיבת פלסטיק קשיח, מברג מיני, 1 * פיפטה, מדריך הוראות. השובר מודד בעיקר את תכולת הסוכר של מיץ ענבים, ובכך מנבא את תכולת האלכוהול של היין המיוצר. מכיוון שתכולת האלכוהול של היין מתואמת באופן חיובי עם תכולת הסוכר של מיץ ענבים, כמובן, אם אתה משתמש בו כמד סוכר, הוא מתוכנן על פי העיקרון של אינדקסים שבירים שונים של נוזלים בריכוזים שונים. יש לו מהירות מהירה, דיוק גבוה, ומשקל. קל משקל, גודל קטן ויתרונות אחרים. אופן השימוש: פתחו את המכסה ובדקו היטב את הפריזמה עם מטלית רכה. קח כמה טיפות של הפתרון כדי להיבדק ולהניח אותם על פריזמה זיהוי. לאחר מכן סגור בעדינות את המכסה כדי למנוע בועות אוויר, ולהחיל את הפתרון על פני השטח פריזמה כולו. כוון את צלחת הכניסה הקלה של המכשיר למקור האור או למקום בהיר, התבונן בשדה הראייה דרך העין, וסובב את גלגל היד לכוונון העין כדי להפוך את הגבול הכחול-לבן של שדה הראייה ברור. קנה המידה של הקו המפריד הוא ריכוז הפתרון. כיול וכיול טמפרטורה: יש לכייל את המכשיר לאפס לפני המדידה. שים כמה טיפות של מים מזוקקים על מנסרת הגילוי. סובבו את בורג הכוונון אפס כדי להתאים את קנה המידה ל- 0% מהקנה מידה. ואז לנגב ולבדוק את מנסרת הזיהוי. שיטה נוספת (רק לקביעת תכולת הסוכר) היא להשתמש בטבלת תיקון טמפרטורה, ולאחר מכן להוסיף (או להפחית) את ערך תיקון הטמפרטורה לערך שנקרא בטמפרטורת הסביבה כדי לקבל ערך מדויק. (המדריך כולל טבלת תיקון טמפרטורה לקריאות סוכר.) אריזה: 1 x שבירה, 1 x קופסת פלסטיק קשיחה, 1 x מברג מיני, 1 x פיפטה, 1 x כיול ידני וכיול טמפרטורה: המכשיר צריך להיות מכויל לפני המדידה לאפס. שים כמה טיפות של מים מזוקקים על מנסרת הגילוי. סובבו את בורג הכוונון אפס כדי להתאים את קנה המידה ל- 0% מהקנה מידה. ואז לנגב ולבדוק את מנסרת הזיהוי. שיטה נוספת (רק לקביעת תכולת הסוכר) היא להשתמש בטבלת תיקון טמפרטורה, ולאחר מכן להוסיף (או להפחית) את ערך תיקון הטמפרטורה לערך שנקרא בטמפרטורת הסביבה כדי לקבל ערך מדויק. (המדריך כולל טבלת תיקון טמפרטורה לקריאות סוכר.)
-
מזהה Fruugo:
214272729-456827745
-
EAN:
9439100424781
משלוחים והחזרות
שילוח תוך 3 ימים
משלוח מ- סין.
אנו עושים כמיטב יכולתנו להבטיח שהמוצרים שאתם מזמינים יישלחו אליכם במלואם ובהתאם למפרט שלכם. עם זאת, אם תקבלו הזמנה חלקית, או פריטים שונים מאלו שהזמנתם, או שיש סיבה אחרת לכך שאינכם מרוצים מההזמנה, באפשרותכם להחזיר את ההזמנה, או כל אחד מהמוצרים הכלולים בהזמנה, ולקבל החזר מלא עבור הפריטים. הצג מדיניות ההחזרים המלאה