ממרח סוכר שחור 250 גרם וממרח סוכר לבן 250 גרם

‏59.00 ₪
+ ‏28.49 ₪ משלוח

ממרח סוכר שחור 250 גרם וממרח סוכר לבן 250 גרם

ממרח סוכר שחור 250 גרם וממרח סוכר לבן 250 גרם

מחיר: ‏59.00 ₪
נמכר על ידי:
‏59.00 ₪
+ ‏28.49 ₪ משלוח

רק 1 נותרו במלאי

אנו מקבלים את אמצעי התשלום הבאים

תיאור

נוח לקשט את כל העוגות שלך, משחת סוכר וניל ScrapCooking מביאה מגע שיקי ומודרני לכל הקישוטים ואלמנטים של רסק הסוכר שלך. שקית רסק סוכר שחור 250 גרם ושקית רסק סוכר לבן 250 גרם. ללא שומן צמחי מוקשה, המותג ScrapCooking נותר ערובה חשובה לאיכות עבור טבחים שואפים. גרוטאותמשחת סוכר לבישול משמשת כמו פלסטלינה. צעירים ומבוגרים כאחד ימצאו במהירות את המחווה האידיאלית להכנת אלמנטים דקורטיביים מעולים לעוגות שלהם. משחה איכותית מקצועית זו, גמישה ואלסטית, אינה נקרעת ואינה נדבקת.
  • מזהה Fruugo: 247693748-534382347
  • EAN: 3700943751799

משלוחים והחזרות

שילוח תוך 5 ימים

  • STANDARD: ‏28.49 ₪ - משלוח בין יום ו׳ 17 אוקטובר 2025–יום ה׳ 23 אוקטובר 2025

משלוח מ- צרפת.

אנו עושים כמיטב יכולתנו להבטיח שהמוצרים שאתם מזמינים יישלחו אליכם במלואם ובהתאם למפרט שלכם. עם זאת, אם תקבלו הזמנה חלקית, או פריטים שונים מאלו שהזמנתם, או שיש סיבה אחרת לכך שאינכם מרוצים מההזמנה, באפשרותכם להחזיר את ההזמנה, או כל אחד מהמוצרים הכלולים בהזמנה, ולקבל החזר מלא עבור הפריטים. הצג מדיניות ההחזרים המלאה

פרטי תאימות המוצר

אנא עיין במידע התאימות הספציפי למוצר זה המתואר להלן.

המידע הבא מסופק על ידי קמעונאי צד שלישי עצמאי המוכר מוצר זה.

יצרן:
המידע הבא כולל את פרטי יצירת הקשר של היצרן של המוצר הרלוונטי הנמכר באתר Fruugo.

  • ScrapCooking
  • ScrapCooking
  • ZA La Haute Limougère
  • Fondettes
  • FR
  • 37230
  • contact@scrapcooking.fr
  • +33 2 47 40 11 32
  • https://www.scrapcooking.fr/fr/

האדם האחראי באיחוד האירופי:
המידע הבא כולל את פרטי יצירת הקשר של האדם האחראי באיחוד האירופי. האדם האחראי הוא המפעיל הכלכלי הממונה המבוסס באיחוד האירופי, אשר אחראי לחובות הציות הקשורות למוצר הרלוונטי הנמכר לאיחוד האירופי.

  • ScrapCooking
  • ScrapCooking
  • ZA La Haute Limougère
  • Fondettes
  • FR
  • 37230
  • contact@scrapcooking.fr
  • +33 2 47 40 11 32
  • https://www.scrapcooking.fr/fr/