The Art Science Of Foodpairing by Johan Langenbick Hardback Book

‏149.00 ₪
+ ‏158.49 ₪ משלוח

The Art Science Of Foodpairing by Johan Langenbick Hardback Book

  • מותג: Unbranded

The Art Science Of Foodpairing by Johan Langenbick Hardback Book

  • מותג: Unbranded
מחיר: ‏149.00 ₪
נמכר על ידי:
‏149.00 ₪
+ ‏158.49 ₪ משלוח

רק 6 נותרו במלאי

אנו מקבלים את אמצעי התשלום הבאים

תיאור

Just the sort of creative prompts any cook could use right now The Wall Street JournalA fascinating thought provoking paletteteasing read for anyone interested in food New York Journal of BooksWe build tools to create culinary happiness . There is a world of exciting flavour combinations out there and when they work its incredibly exciting Heston BlumenthalFoodpairing is a method for identifying which foods go well together based on groundbreaking scientific research that combines neurogastronomy how the brain perceives flavour with the analysis of aroma profiles derived from the chemical components of food.This groundbreaking new book explains why the food combinations we know and love work so well together strawberries chocolate for example and opens up a whole new world of delicious pairings strawberries parmesan say that will transform the way we eat.
  • מותג: Unbranded
  • קטגוריה: מדע, רפואה וטבע
  • מֶשֶׁך: 384
  • שָׂפָה: English
  • מְחַבֵּר: Johan Langenbick
  • מוציא לאור / תווית: Octopus Publishing G
  • פוּרמָט: Hardback
  • תאריך פרסום: 2020-10-01
  • מזהה Fruugo: 104659890-220721991
  • ISBN: 9781784722906

משלוחים והחזרות

שילוח תוך 24 שעות

  • STANDARD: ‏158.49 ₪ - משלוח בין יום ה׳ 16 אוקטובר 2025–יום ד׳ 22 אוקטובר 2025

משלוח מ- בריטניה.

אנו עושים כמיטב יכולתנו להבטיח שהמוצרים שאתם מזמינים יישלחו אליכם במלואם ובהתאם למפרט שלכם. עם זאת, אם תקבלו הזמנה חלקית, או פריטים שונים מאלו שהזמנתם, או שיש סיבה אחרת לכך שאינכם מרוצים מההזמנה, באפשרותכם להחזיר את ההזמנה, או כל אחד מהמוצרים הכלולים בהזמנה, ולקבל החזר מלא עבור הפריטים. הצג מדיניות ההחזרים המלאה